درگاه پرداخت واسط چیست؟ راهنمای دریافت درگاه واسط پرداخت برای سایت
درگاه پرداخت واسط یکی از ابزارهای ضروری برای کسبوکارهای آنلاین است که امکان انجام تراکنشهای مالی را به شکلی ساده و امن فراهم میکند. با استفاده از این درگاه، شما میتوانید به راحتی هزینۀ خدمات و محصولات را از مشتریهایتان دریافت و مدیریت کنید.
در این مطلب، نحوه دریافت درگاه پرداخت واسط، تفاوت آن با درگاه پرداخت مستقیم و همچنین نحوه نصب آن روی وردپرس را توضیح میدهیم. تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
درگاه پرداخت واسط چیست؟
درگاه پرداخت واسط، یک سیستم آنلاین است که به کسبوکارها امکان میدهد تا هزینه خدمات و محصولات فروختهشده را آسانتر و سریعتر دریافت کنند. این درگاه به عنوان واسطهای بین مشتری، فروشنده و بانک عمل کرده و فرآیند تراکنشهای مالی را تسهیل میکند.
با استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی واسط، کسبوکارها میتوانند بهراحتی پرداختها را مدیریت و تجربه خرید بهتری برای مشتریان خود فراهم کنند.
مزایای درگاه واسط پرداخت چیست؟
از جمله مزایای درگاه واسط پرداخت اینترنتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- فعالسازی طی یک روز کاری
- راهاندازی سریع و ساده
- پشتیبانی حرفهای
- امکان تسویه حساب سریع و روزانه
- امکان استفاده از افزونهها در درگاه
- عدم نیاز به کدنویسی برای طراحی درگاه پرداخت
- دریافت درگاه پرداخت اختصاصی با نام و لوگوی شما
- امکان پرداخت از طریق لینک اختصاصی
مجوز درگاه پرداخت واسط
برای دریافت درگاه پرداخت واسط مجوزهایی خاصی نیاز ندارید. تنها بایستی اینماد و کد مالیاتی داشته باشید و اطلاعات ۴ مرحلهای که شامل اطلاعات شخصی، بانکی و مدارک هویتی و کسبوکارتان است را در پنل کاربریتان تکمیل کنید.
در خصوص اینماد و کد مالیاتی هم میتوانید با شماره پشتیبانی پیپینگ تماس بگیرید تا شما را بیشتر راهنمایی کنند.
شرایط دریافت درگاه پرداخت واسط چیست؟
پس از تکمیل مدارک هویتی خود، میتوانید برای ثبت یک درگاه واسط پرداخت اقدام کنید و کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
- وارد سایت یک پرداختیار واسط مانند پیپینگ شوید.
- فرمها را تکمیل و فرایند ثبتنام را نهایی کنید.
- درخواست خود جهت ساخت درگاه پرداخت را ثبت کنید.
- پس از احراز هویت با شما تماس گرفته میشود تا جهت فعالسازی درگاه پرداخت خود اقدام کنید.
- راهنما و مستندات فنی درگاه را از سایت بانک دانلود کرده و روی سایت وردپرسی خود پیاده کنید. در پاراگراف بعد در مورد این قسمت بیشتر بخوانید.
نحوه دریافت درگاه پرداخت واسط برای وردپرس
اگر فروشگاه شما وردپرسی است میتوانید از افزونه درگاه پرداخت واسط ووکامرس برای نصب و استفاده از آن استفاده کنید.
پیپینگ از قبل این افزونهها را توسعه داده است تا کار شما را سادهتر کند. در ادامه در مورد روش انجام این کار توضیح کوتاهی میدهیم:
ابتدا آخرین نسخه افزونه درگاه پرداخت ووکامرس پیپینگ را دانلود کنید.
پس از آن وارد پیشخوان مدیریتی وردپرس شده و از قسمت «افزونهها» گزینه «افزودن» را انتخاب کنید.
سپس در صفحه بازشده روی دکمه بارگذاری افزونه کلیک کنید و افزونه نصبشده را بارگذاری کنید.
پس از بارگذاری از طریق دکمه «فعال کردن افزونه» طبق تصویر بالا، افزونه را فعال کنید.
در نهایت و پس از فعال شدن افزونه، میتوانید باقی مراحل را طبق راهنمای افزونه ووکامرس پیپینگ پیش ببرید.
تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و واسط چیست؟
همانطور که میدانید، دو نوع درگاه پرداخت برای کسبوکارها وجود دارد:
- درگاه پرداخت مستقیم
- درگاه پرداخت واسط
در روش درگاه پرداخت مستقیم همانطور که از نام آن نیز پیداست، شما باید بدون واسطه به بانک مرجع خود مراجعه کنید که درگاه پرداخت ارائه میدهد و درخواستتان را ثبت کنید.
این روش روال پیچیده و زمانبر اداری خود را دارد و ممکن است پشتیبانی مناسبی نداشته باشد. بههمین دلیل بیشتر برای کسبوکارهای بزرگ که گردش مالی بالایی دارند مناسبتر است.
در عوض در روش درگاه پرداخت واسط، تمام تلاش پرداختیارهایی مثل پیپینگ، سادهتر کردن امور است. این درگاه های واسط پرداخت اینترنتی بهعنوان واسط میان کسبوکارها و بانک مرکزی عمل کرده و سعی دارند با ایجاد یک درگاه پرداخت اختصاصی و امن، روش تعامل و پرداخت با مشتریان را ساده کرده و سود بیشتری روانه حساب مدیران خود کنند.
نحوه ایجاد درگاه پرداخت واسط اینترنتی سادهتر است و در سریعترین زمان ممکن فعال میشود و از پشتیبانی حرفهای و ۲۴ ساعته برخوردار است. توجه داشته باشید که در حال حاضر دریافت اینماد برای هر دو درگاه پرداخت واسط و مستقیم ضروری است.
برای آشنایی بیشتر در خصوص تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و واسط این مطلب را بخوانید.
کارمزد درگاه پرداخت واسط
شاید یکی از معایبی که در روش پرداخت واسطهای بیشتر در مورد آن صحبت میشود، کارمزد درگاه پرداخت واسط است. با همه مزایایی که در بالا قید شد، باید بدانید که این روش نسبت به روش مستقیم، دارای هزینه اندکی برای کارمزد است که با توجه به بانک انتخابی میزان آن متفاوت است.
شما میتوانید در پنل خود قید کنید که این مبلغ کارمزد ناچیز و منصفانه از شما کسر شود یا از مشتری دریافت شود. به همین دلیل است که در برخی خریدهای اینترنتی خود هزینهای جزئی روی فاکتور نهایی شما اعمال میشود.
پی پینگ نیز یکی از پرداختیارهایی است که امکان پرداخت کارمزد توسط پرداختکننده را فراهم کرده است. همچنین طی بستههای پیشنهادی استاندارد و حرفهای خود امکانی فراهم کرده است که بتوانید به مدت ۱۵ روز از پرداخت همین کارمزد اندک نیز معاف باشید. برای آشنایی با این تعرفهها به صفحه تعرفههای پیپینگ مراجعه کنید.
نحوه تسویه حساب درگاه واسطه
همانطور که میدانید هنگامی که از بانک بهصورت مستقیم درگاه پرداخت دریافت میکنید، نحوه تسویه بهصورت آنی و از طریق پایا است. اما شاید برایتان سوال پیش آید که نحوه تسویه حساب درگاه های پرداخت واسط به چه صورت است؟
در بسیاری از پرداختیارها نحوه تسویه بهصورت اتوماتیک، دستی، آنی (بر اساس انتخاب شما) است.
در واقع پرداختیارها حالتهای تسویهای مختلفی را ارائه میکنند که بتوانید از میان آنها بهترین گزینه را باتوجهبه نیازتان انتخاب کنید. برای مثال میتوانید کل مبلغ هفتگی را در یک روز خاص برداشت کنید یا تسویه را در ساعات خاصی از همان روز بهصورت روزانه انجام دهید.
سخن نهایی
در این مطلب با چگونگی ساخت یک درگاه پرداخت واسط با کمک پرداختیارها آشنا شدید. در بسیاری از شرکتهای واسطه مانند پیپینگ که این کار را انجام میدهند، شما میتوانید با تکمیل مدارک خود و احراز هویت سریع، در کمتر از یک روز کاری صاحب یک درگاه پرداخت امن و اختصاصی شوید و فروش خود را از همین امروز شروع کنید!
ارسال نظر