چگونه یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنیم؟- چهار گام طراحی فروشگاه اینترنتی
اگر قصد راه اندازی فروشگاه آنلاین دارید روش های مختلفی پیش روی شماست. طراحی پلتفرم اختصاصی ، استفاده از سیستم های مدیریت محتوا یا همان cms ها و استفاده از سایت سازها اصلی ترین گزینه های پیش روی شماست. طراحی پلتفرم اختصاصی چالش های مربوط به خود را دارد و به دلیل هزینه های خیلی بالا صرفا در موارد خاصی توصیه می شود. سایت سازها هم به علت محدودیت هایی که در توسعه و امکانات دارند صرفا برای شروع یک کسب و کار مفید هستند ولی اگر ایده شما قرار است توسعه پیدا کند و برای آن اهداف بلند مدت دارید استفاده از سایت ساز ها هم پیشنهاد نمی گردد. لذا استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس بهینه ترین و اقتصادی ترین روش ساخت فروشگاه آنلاین می باشد. در وردپرس سیستم فروشگاه ساز ووکامرس به شما امکانات گسترده ای برای مدیریت فروشگاه اینترنتی در اختیار شما می دهد و چون این سیستم متن باز نیز هست در صورت نیاز قابلیت توسعه در آینده نیز خواهد داشت. اگر سری به مارکتهای معتبر وردپرس از جمله ژاکت بزنید با انبوهی از قالب های فروشگاهی متناسب با بیزینس های مختلف مواجه خواهید شد. در ادامه به بررسی گام به گام ساخت فروشگاه اینترنتی با قالب های آماده وردپرس ژاکت می پردازیم.
گام های راه اندازی فروشگاه آنلاین با سایت ساز ووکامرس
1. انتخاب قالب فروشگاهی وردپرس متناسب با کسب و کار خود
در گام اول با مراجعه به مارکت های وردپرس نظیر ژاکت می توانید بین گزینه های مختلف قالب های فروشگاهی یک قالب متناسب با نیاز خود انتخاب کنید. فرض کنید می خواهید فروشگاه انلاین پوشاک داشته باشید کافی است یک قالب فروشگاهی که دموی فروش لباس دارد را متناسب با سلیقه خود انتخاب کنید. یا هر کسب و کار دیگری که مد نظر دارید و قصد دارید برای آن فروشگاه آنلاین بسازید متناسب با موضوع آن و سلیقه خود گزینه های مختلفی برای انتخاب دارید. اخیرا قالب های وردپرس مجهز به صفحه سازهای پیشرفته ای همچون المنتور هستند و این امکان را در اختیار شما قرار می دهند تا هر طرحی که مد نظر دارید را بدون نیاز به دانش کد نویسی طراحی کنید. در انتخاب یک قالب پارامترهایی وجود دارد که شما را در انتخاب بهترین قالب فروشگاهی کمک می کند. پارامترهایی از جمله امتیاز محصول ، تعداد خریداران قبلی و نظرات انها در بخش دیدگاه ها ، پیش نمایش آنلاین، امکانات ظاهری و… از جمله انها هستند.
2. نصب قالب بر روی هاست و دامنه خود
بعد از انتخاب قالب وردپرس برای راه اندازی فروشگاه آنلاین خود لازم است آن را بر روی هاست و دامنه خود نصب کنید. اگر قالب فروشگاهی خود را از ژاکت تهیه کرده باشید این قالب ها دارای بسته نصب آسان هستند و با چند کلیک و در عرض 5 دقیقه می توانید قالب مدنظر را که در بخش پیش نمایش که انتخاب کرده بودید بر روی هاست و دامنه خود نصب کنید.
3. وارد کردن محصولات و اطلاعات خود
پس از نصب قالب سایت خود می توانید محصولات فروشگاه تان را وارد سایت کنید. این کار بسیار ساده است. کافی است تصاویر محصول ، توضیحات آن و قیمت آن را وارد کنید. اگر با بخش پیشخوان وردپرس آشنایی ندارید اصلا نگران نباشید. کار کردن با انها بسیار ساده است و آموزش های رایگان نیز در اینترنت به صورت فراوان وجود دارد.
4. اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی هنگام راه اندازی فروشگاه آنلاین
گام نهایی و مهم در راه اندازی فروشگاه آنلاین اتصال درگاه پرداخت اینترنتی به فروشگاه است. شاید روش های دیگر پرداخت مانند پرداخت در محل نیز مد نظر شما باشد ولی با توجه به شرایط اپیدمی کرونا در عصر حاضر و رعایت مسائل بهداشتی در رابطه با وجوه نقدی مجهز بودن سایت به درگاه پرداخت اینترنتی از ضروریات می باشد.به طور کلی درگاه های پرداخت اینترنتی به دو نوع درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت واسط تقسیم میشوند. درگاه های مستقیم مانند شرکت به پرداخت ملت، شرکت سامان کیش و… چالش های مربوط به خود را دارند. اقدامات و شرایط سختی را باید بگذرانید و مسائل حقوقی و مالیاتی آن را حل کنید و مجوزهای لازم را اخذ کنید. اما درگاه های پرداخت واسط نه تنها به سادگی قابل تهیه می باشند بلکه بعد از استفاده از آنها چالش خاصی ندارید. از جمله درگاه های پرداخت واسط که امکانات مناسبی را در اختیار شما قرار می دهد میتوان به درگاه پرداخت پیپینگ اشاره کرد. پس خیلی راحت می توانید با خرید یک قالب فروشگاهی از ژاکت و درگاه پرداخت از پیپینگ اقدام به راه اندازی فروشگاه آنلاین کنید. اگر همچنان بین استفاده از درگاه مستقیم و واسط مردد هستید برای اطلاعات بیشتر و مقایسه درگاه پرداخت مستقیم و واسط مقاله تفاوت درگاه واسط و درگاه مستقیم پرداخت را بخوانید.
ارسال نظر